Företaget

Vakomet är en del av Lakeuden Hydro Oy

Vakomet är ett registrerat varumärke som tillhör Lakeuden Hydro Oy. Alla hydraulikpressar tillverkas under märket Vakomet. Vakomet var tidigare ett oberoende företag som grundades på 1980-talet och förvärvades av Lakeuden Hydro Oy 2012.

Lakeuden Hydro Oy är specialiserad på design, tillverkning och marknadsföring av hydraulisk utrustning främst för den lokala marknaden, verksamheten bedrivs dock också i andra delar av Finland och Europa. Lakeuden Hydro använder sig av många kvalificerade partners resurser både inom produktion och försäljning. Lakeuden Hydro är baserat i västra Finland. Företaget grundades i Seinäjoki 1971 och expanderade till Vasa 1976.

Lakeuden Hydro Oy är en av de älsta tillverkarna av hydraulisk utrustning i Finland som fortfarande är i drift. Moderna anlägningar i Seinäjoki och Vasa erbjuder en effektiv miljö för drift och kundservice. Lakeuden Hydro har ett stort utbud av grundläggande hydrauliska koponenter, såsom pumpar, ventiler, filter, rörbeslag och naturligtvis hydraulikslangar och kopplingar. Lakeuden Hydro Oy samarbetar med komponenttillverkare och distributörer och sparar inga ansträngningar för att säkerställa snabba leveranser.

Lakeuden Hydro Oy är också en levrantör av hydrauliksystem till industrin. Med över 40 års erfarenhet av hydraulikdesign och problemlösning är våra disigners i stånd att leverera effektiva lösningar för nuvarande och framtida behov. Vi tillverkar hydraulikaggregat och system i vår egen verkstad samt service och reparation av hydraulutrustning.

Alla enheter som tillverkas och repareras av Lakeuden Hydro Oy testas alltid före leverans för att säkerställa full prestanda. Förutom hydraulisk utrustning levererar vi pneumatiska komponenter, lager, tätningar, industriprodukter, verktyg och rengöringsmedel. Vi på Lakeuden Hydro tänker också på framtiden och har infört en miljöpolicy som certifierades av BVI år 2000.

Be om offert eller
mer information