Yritys

Vakomet on osa Lakeuden Hydro Oy:tä

Vakomet on Lakeuden Hydro Oy:n rekisteröity tavaramerkki. Kaikki valmistamamme hydraulipuristimet valmistetaan Vakomet-tuotemerkillä. Vakomet toimi yli 30 vuotta omana yrityksenään valmistaen hydraulipuristimia Suomen markkinoille sekä vientiin. Vuonna 2012 Lakeuden Hydro Oy osti hydraulipuristimien liiketoiminnan ja toimintaa on sen jälkeen kehitetty ja laajennettu.

Lakeuden Hydro Oy hydrauliikan ja pneumatiikan, teollisuusletkujen, laakereiden ja tiivistystarvikkeiden sekä työkalujen ammattilainen Pohjanmaalla. Laajan tuotevalikoimamme lisäksi hoidamme asiakkaidemme hydrauliikka- ja pneumatiikkaongelmat kokonaisvaltaisesti suunnittelusta testaukseen ja huoltoon saakka. Lakeuden Hydro Oy on perustettu 1971 Seinäjoelle ja Vaasan liike avattiin 1976.

Olemme vahva teollisuuden hydrauliikkajärjestelmien osaaja. Yli 40 vuoden kokemus suunnittelusta ja hydrauliikkaongelmien ratkaisuista antaa tukevan pohjan, jolla suunnitelmat jalostetaan toimiviksi järjestelmiksi.

Haluamme huolehtia myös tulevaisuudesta, siksi olemme laatineet Lakeuden Hydro Oy:lle ympäristöjärjestelmän, jonka BVI on sertifioinut jo vuonna 2000. Myös laatu- ja TTT-järjestelmämme ovat sertifioituja.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja