Case: Räätälöity ratkaisu vakuutti Motoseal Components Oy:n

Motoseal Components Oy on Raumalla sijaitseva yritys, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi muovista ja teräksestä valmistamiaan lokasuojia sekä Masi-tavaramerkillä myytäviä talvityövälineitä. Merkittävin osuus yrityksen liiketoiminnasta tulee työkoneisiin ja traktoreihin valmistettavista lokasuojista. Tähän tarkkuutta ja voimaa vaativaan työhön Motoseal Components tarvitsi sopivan tuotantopuristimen, joka tilattiin Lakeuden Hydrolta.

”Olemme traktori ja työkonevalmistajien järjestelmätoimittaja – teemme asiakkaillemme lokasuojaratkaisuja kotimaahan ja kansainvälisille markkinoille. Esimerkiksi asiakkaamme Valtran maataloustraktoreihin suunnittelemme ja valmistamme etulokasuojat akselista ylöspäin, sisältäen kaikki rauta- ja muoviosat niiden päälle. Lokasuojien valmistuksessa hyödynnetään raaka-aineena paljon putkipalkkia, jota tarvitsee taivuttaa ja käsitellä. Tähän tarpeeseen tarvitsimme sopivan puristimen”, kertoo Motoseal Componentsin tuotantopäällikkö Mikko Ranne.

Motoseal Componentsille toimitettiin vuonna 2018 tuotantopuristin, jossa on 30 tonnia voimaa, oma reseptiikka ja kosketusnäytöllä ohjattavat parametrit. ”Rokalan Markus tuli meille paikan päälle katsomaan, mitä me teemme ja mihin käyttötarkoitukseen puristinta tarvitaan, teki sen perusteella tarjouksen ja kaupat tulivat”, kertoo Ranne.

Toimittajaksi Lakeuden Hydro valikoitui muutaman eri toimijan joukosta. Valintaan vaikuttivat hinta, mutta myös maine luotettavana, kotimaisena toimijana sekä räätälöity ratkaisu. Uuden tuotantopuristimen avulla putkipalkkien käsitteleminen on ollut vaivattomampaa ja myös tämän päivän turvallisuusasiat on otettu huomioon. ”Olemme olleet tyytyväisiä. Hommat hoituivat kerralla kuntoon ja asiointi oli kokonaisuudessaan sujuvaa. Tärkeintä oli kuitenkin se, että tuotantopuristin oli juuri meidän tarpeisiimme suunniteltu ja valmistettu. Myös jälkimarkkinointi on toiminut hyvin, ja meistä on pidetty huolta kaupanteon jälkeen. Suosittelemme Lakeuden Hydroa myös muille toimijoille,” summaa Ranne.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja