RÄÄTÄLÖIDYT PURISTIMET

Asiakasräätälöidyt hydraulipuristimet

Kun hydraulipuristimeen tarvitaan sähköistä ohjausta tai puristimen ominaisuudet erovat muuten korjaamopuristimesta, otamme asiakkaan tarpeet huomioon koneen suunnittelussa. Kaikki Vakomet-erikoispuristimet suunnitellaan ja valmistetaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Kaikki seuraavat ovat määriteltävissä tarpeen mukaan:

  • Työskentelytilan mitat
  • Nopeudet
  • Iskun pituus
  • Voima
  • Ohjaustapa (käsiohjauksesta robottisoluihin)

Lähtöarvot selvitetään yhdessä asiakkaan kanssa ja sen jälkeen teemme ehdotuksen kuinka mielestämme asiaa kannattaisi viedä eteenpäin. Yleensä tässä vaiheessa saadaan aikaan alustava tarjous ja hahmotelma puristimesta. 

Suurin osa valmistamistamme hydraiulipuristimista on nimenomaan räätälöityjä yksittäiskappaleita. Pienimmät ovat laboratorioissa käytettäviä pöytämalleja ja suurimmat yltävät 1000 tonnin puristusvoimaan asti.

Valmistamiamme hydraulipuristiamme on käytetty lukemattomissa erilaisissa sovelluksissa. Yleisimpiä sovelluskohteita ovat kokoonpano, muokkaus, oikaisu, syväveto, liimaus ja leikkaussovellukset. Myös teollisuudenalat vaihtelevat metalliteollisuudesta kunnossapitoon, koulutukseen, tutkimukseen, tekstiiliteollisuuteen sekä puuteollisuuteen.

Hydraulipuristimien lisäksi olemme tehneet paljon erilaisia puristimien kaltaisia testaus/koestus-laitteita.

Lataa esite (pdf)

 

 

Pyydä tarjous
tai kysy lisätietoja

    Ota yhteyttä

    050-5166425